Betrokken begeleiding brengt je dichter bij je kunnen

Virginie Kuijer Profiel

Welkom

Virginie Kuijer is er voor managers, medewerkers, directeur-eigenaren en zzp-ers die vragen hebben over hun leiderschap, hun werk of (het vervolg van) hun loopbaan. 

Van reflectie, naar inzicht, naar vaardigheid. Altijd vanuit een vraag, met de benen op de grond en aan de praktijk gerelateerd. Soms confronterend, maar zonder schroom en altijd met humor. 

Mijn achtergrond

Ik werk vanuit 25 jaar ervaring in het HR vak en heb in die jaren vele personeels-& organisatievraagstukken opgelost. In de loop der jaren heb ik inzicht gekregen en een visie ontwikkeld over hoe mensen optimaal kunnen functioneren en samenwerken binnen organisaties. 

Het is mijn passie om mensen te begeleiden om hun doel te bereiken. Energie krijg ik van inzichten die direct zichtbaar het leven van de mensen die ik begeleid veranderen. Ik geniet van het ontwikkelen van vaardigheden bij mijn cliënten waardoor zij effectiever gaan functioneren. En dat heeft weer een positief effect op de organisatie. Groei van medewerkers betekent groei van de organisatie.

Keurmerk

Ik ben officieel erkend door de NOBCO - de Nederlandse Orde van Beroepscoaches op Practitioner niveau. Evenals door de EMCC - de European Mentoring & Coaching Council.